Шоколадні батончики з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий рецепт смачного шоколадного десерту, який готується всього за 10-15 хвилин. Ви точно візьмете його на замітку, тому розповім, як приготувати шоколадні батончики з горіхами.
Для таких батончиків можна використовувати молочний, білий або чорний шоколад. Візьміть будь-які горіхи за смаком. Наприклад, ідеально сюди підійде злегка обсмажені і навіть підсолений мигдальний.
- Шоколадна крихта - 3 склянки
- Згущене молоко - 400 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Арахіс - 1 Склянка
- Зефір або маршмеллоу - 1, 5 склянки
1. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть гарненько все боку рослинним маслом.
2. Змішайте в мисці шоколадну стружку, згущене молоко, щіпку солі. Надішліть миску на самий слабкий вогонь і варіть до розчинення шоколаду, безперервно помішуючи.
3. Додайте в шоколадну суміш горіхи і зефір (maršmellou). Викладіть масу в раніше підготовлену форму і розрівняйте. Надішліть в холодильник до застигання.
4. Після застигання акуратно видаліть застиглий шоколадний пласт разом з пергаментом, акуратно зніміть його.
5. Гострим ножем розрізати на 16 батончиків і подавайте до столу. Можна зберігати батончики в холодильнику кілька днів.