Рецепт Шоколадні батончики з горіхами фото

Шоколадні батончики з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Горіхи , Арахіс , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 16
Час приготування: 30 хв.

Дуже легкий рецепт смачного шоколадного десерту, який готується всього за 10-15 хвилин. Ви точно візьмете його на замітку, тому розповім, як приготувати шоколадні батончики з горіхами.

Опис приготування:

Для таких батончиків можна використовувати молочний, білий або чорний шоколад. Візьміть будь-які горіхи за смаком. Наприклад, ідеально сюди підійде злегка обсмажені і навіть підсолений мигдальний.

  • Шоколадна крихта - 3 склянки
  • Згущене молоко - 400 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Арахіс - 1 Склянка
  • Зефір або маршмеллоу - 1, 5 склянки
шоколадні батончики з горіхами - фото крок 1
1. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть гарненько все боку рослинним маслом.
шоколадні батончики з горіхами - фото крок 2
2. Змішайте в мисці шоколадну стружку, згущене молоко, щіпку солі. Надішліть миску на самий слабкий вогонь і варіть до розчинення шоколаду, безперервно помішуючи.
шоколадні батончики з горіхами - фото крок 3
3. Додайте в шоколадну суміш горіхи і зефір (maršmellou). Викладіть масу в раніше підготовлену форму і розрівняйте. Надішліть в холодильник до застигання.
шоколадні батончики з горіхами - фото крок 4
4. Після застигання акуратно видаліть застиглий шоколадний пласт разом з пергаментом, акуратно зніміть його.
шоколадні батончики з горіхами - фото крок 5
5. Гострим ножем розрізати на 16 батончиків і подавайте до столу. Можна зберігати батончики в холодильнику кілька днів.

Схожі рецепти