Хрусткі шоколадні батончики
(покроковий рецепт з фото)
Батончики з повітряним рисом - це найпростіше і швидке в приготуванні кондитерський виріб, але при цьому дуже смачне. Ми пропонуємо і вам спробувати хрусткі шоколадні батончики.
Мабуть, це самий дитячий, самий хрусткий, самий шоколадний і радісний з десертів. Робити його дуже-дуже швидко і просто, при наявності потрібних інгредієнтів. Традиційно при їх виготовленні повітряний рис з'єднують з розтопленим шоколадом або зефіром, іноді додають карамель і товчені горіхи. Експериментуйте і діліться своїми рецептами.
- Какао порошок - 4-5 Ст. Ложок
- Кокосова олія - 100 грам
- Кленовий сироп - 5 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 щіпка
1. Нагрійте на низькому вогні какао-порошок з кокосовим маслом. Додайте кленовий сироп і перемішайте.
2. Коли маса стала однорідною, додайте ванілін і перемішайте.
3. Шоколадну масу відправте до повітряного рису.
4. Ретельно перемішайте.
5. Укладайте масу в ємність, застелену папером або харчовою плівкою.
6. Розгладьте масу рівним шаром і відправте на 15 хвилин в морозильну камеру. Після застигання розріжте на батончики і подавайте до столу.