Рецепт Хрусткі шоколадні батончики фото

Хрусткі шоколадні батончики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Какао
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Батончики з повітряним рисом - це найпростіше і швидке в приготуванні кондитерський виріб, але при цьому дуже смачне. Ми пропонуємо і вам спробувати хрусткі шоколадні батончики.

Опис приготування:

Мабуть, це самий дитячий, самий хрусткий, самий шоколадний і радісний з десертів. Робити його дуже-дуже швидко і просто, при наявності потрібних інгредієнтів. Традиційно при їх виготовленні повітряний рис з'єднують з розтопленим шоколадом або зефіром, іноді додають карамель і товчені горіхи. Експериментуйте і діліться своїми рецептами.

  • Какао порошок - 4-5 Ст. Ложок
  • Кокосова олія - 100 грам
  • Кленовий сироп - 5 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 1
1. Нагрійте на низькому вогні какао-порошок з кокосовим маслом. Додайте кленовий сироп і перемішайте.
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 2
2. Коли маса стала однорідною, додайте ванілін і перемішайте.
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 3
3. Шоколадну масу відправте до повітряного рису.
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте.
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 5
5. Укладайте масу в ємність, застелену папером або харчовою плівкою.
хрусткі шоколадні батончики - фото крок 6
6. Розгладьте масу рівним шаром і відправте на 15 хвилин в морозильну камеру. Після застигання розріжте на батончики і подавайте до столу.

Схожі рецепти