Шоколадне тістечко
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний десерт для любителів шоколаду!
Збити яйця з цукром в густу піну, поступово ввести борошно змішане з какао, перемішати і вилити отриману масу в змащену маслом форму для запікання. Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 25 хв.
Для приготування крему збити вершкове масло, згущене молоко і какао.
Готовий бісквіт нарізати квадратами (або будь-який ін. Форми). Два квадрата змастити кремом і укласти один на інший.
Готове тістечко полити розтопленим шоколадом.
Зверху модно прикрасити тертим шоколадом або посипати горішками.
- Какао-порошок - 8 Ст. Ложок(5 ложок в тісто, 3 ложки - в вершках)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 6 штук
- Темний шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 200 грам
Збити яйця з цукром в густу піну, поступово ввести борошно змішане з какао, перемішати і вилити отриману масу в змащену маслом форму для запікання. Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 25 хв.
Для приготування крему збити вершкове масло, згущене молоко і какао.
Готовий бісквіт нарізати квадратами (або будь-який ін. Форми). Два квадрата змастити кремом і укласти один на інший.
Готове тістечко полити розтопленим шоколадом.
Зверху модно прикрасити тертим шоколадом або посипати горішками.
Для приготування крему збити вершкове масло, згущене молоко і какао.
Готовий бісквіт нарізати квадратами (або будь-який ін. Форми). Два квадрата змастити кремом і укласти один на інший.
Готове тістечко полити розтопленим шоколадом.
Зверху модно прикрасити тертим шоколадом або посипати горішками.