Шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шоколадного печива в американських традиціях.
Кількість порцій: 24
- Вершкове масло - 1 Склянка (потовкти)
- Просіяну цукрова пудра - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Борошно - 1.5 склянки (просіяти)
- Горький або напівсолодкий шоколад - 450 грам
- Екстракт м'яти - 1 Чайна ложка (або за смаком)

Взбейте масло, що б воно стало легким і пухнастим. Потім додайте цукор і збийте разом до розчинення цукру. Далі, додаємо екстракт ванілі, сіль і порошок какао.

Додайте борошно і перемішайте поки тісто не стане розсипчастим. Викладіть тісто на чисту поверхню і вимішуйте поки не сформується гладкий кулю. Розділити тісто на дві частини, загорніть в поліетилен і помістіть в холодильник на 15 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 ° С. Дістаньте одну половину тіста. Злегка посипте робочу поверхню борошном і розкачати тісто. За допомогою формочок видавіть печиво і викладіть на деко. Випікайте 10 хвилин.
Коли печиво готове дістаньте його охолоджуватися. В цей час підготуйте парову баню щоб розплавити шоколад. Коли шоколад буде повністю розплавлений додайте м'яту.
Коли печиво готове дістаньте його охолоджуватися. В цей час підготуйте парову баню щоб розплавити шоколад. Коли шоколад буде повністю розплавлений додайте м'яту.

Покрийте тонкі печива шоколадом (краще їх занурювати в миску з шоколадом) і викладайте на фольгу. Що б шоколад швидше застиг можна поставити печиво в холодильник на 10 хвилин.
Виконайте те ж саме з другою половиною тіста.
Виконайте те ж саме з другою половиною тіста.

Печиво готове. Смачного.