Шарлотка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати шарлотку з яблуками в мультиварці без турбот? Тоді цей рецепт для вас! Випічка виходить пишною і ніжною. Її люблять абсолютно всі! І ви спробуйте.
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування шарлотки з яблуками в мультиварці. Цей пиріг - улюбленець в моїй родині. Так як в мультиварці пропікаються тільки 3 боку, а верх залишається білим, перед подачею на стіл шарлотку можна перевернути. Тоді зверху буде золотава скоринка.
- Борошно - 1 Склянка
- Яблука - 500 грам
- Яйця - 3 штуки (якщо дрібні - 4)
- Цукор - 1 Склянка(200 мл.)
- Масло rafinirovannoe - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
1. Підготуйте продукти для пирога. Вимийте яблука, просійте борошно. Яйця, якщо великі, беріть в кількості 3 шт. Якщо дрібні - 4 шт. Приступимо.
2. Візьміть зручну тару для міксера. З'єднайте цукор і яйця.
3. Збивайте міксером на максимальній швидкості, поки яєчна маса не стане світлою і пишною, вона повинна збільшитися в 3-4 рази.
4. Всипте борошно, увімкніть міксер і зробіть тісто однорідним, без грудочок. Можна додати дрібку ваніліну для аромату.
5. У яблук видаліть серцевини. Якщо шкірка щільна і жорстка, то краще зняти її. Яблука поріжте невеликими шматочками або пластинками. Чашу мультиварки змастіть рафінованим або вершковим маслом. Розподіліть яблука.
6. Залийте яблука тестом, трохи потрясіть форму, щоб тісто рівномірно розтеклося між шматочками яблук. Встановіть чашу в мультиварку, виберіть режим "випічка", час - 50 хвилин.
7. Готовий пиріг остудіть у формі. Після чого переверніть його на тарілочку або блюдо. Посипте цукровою пудрою. Смачного!