Рецепт Шарлотка з яблуками в мультиварці фото

Шарлотка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Шарлотка

Хочете дізнатися, як приготувати шарлотку з яблуками в мультиварці без турбот? Тоді цей рецепт для вас! Випічка виходить пишною і ніжною. Її люблять абсолютно всі! І ви спробуйте.

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування шарлотки з яблуками в мультиварці. Цей пиріг - улюбленець в моїй родині. Так як в мультиварці пропікаються тільки 3 боку, а верх залишається білим, перед подачею на стіл шарлотку можна перевернути. Тоді зверху буде золотава скоринка.


  • Борошно - 1 Склянка
  • Яблука - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки (якщо дрібні - 4)
  • Цукор - 1 Склянка(200 мл.)
  • Масло rafinirovannoe - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для пирога. Вимийте яблука, просійте борошно. Яйця, якщо великі, беріть в кількості 3 шт. Якщо дрібні - 4 шт. Приступимо.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 2
2. Візьміть зручну тару для міксера. З'єднайте цукор і яйця.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 3
3. Збивайте міксером на максимальній швидкості, поки яєчна маса не стане світлою і пишною, вона повинна збільшитися в 3-4 рази.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 4
4. Всипте борошно, увімкніть міксер і зробіть тісто однорідним, без грудочок. Можна додати дрібку ваніліну для аромату.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 5
5. У яблук видаліть серцевини. Якщо шкірка щільна і жорстка, то краще зняти її. Яблука поріжте невеликими шматочками або пластинками. Чашу мультиварки змастіть рафінованим або вершковим маслом. Розподіліть яблука.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 6
6. Залийте яблука тестом, трохи потрясіть форму, щоб тісто рівномірно розтеклося між шматочками яблук. Встановіть чашу в мультиварку, виберіть режим "випічка", час - 50 хвилин.
шарлотка з яблуками в мультиварці - фото крок 7
7. Готовий пиріг остудіть у формі. Після чого переверніть його на тарілочку або блюдо. Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти