Шарлотка з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шарлотки з вишнею. Традиційно шарлотку роблять з яблуками, але і з будь-якими іншими фруктами або ягодами буде дуже смачно.
У приготуванні шарлотки по даним рецептом можна використовувати заморожену або ж свіжу вишню. Готується шарлотка досить швидко, виходить дуже смачною.
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яєць - 4 штуки
- Пудра цукрова - 2 Ст. Ложки
- Сухарів панірувальних - 1 Чайна ложка
- Вишня - 300 грам
- Ванілін на кінчику ножа - 1 штука
- Муки - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
1. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків. В окремій мисці міксером збиваємо тільки одні білки. Повинна вийти густа піна.
2. Додаємо сюди цукор і все разом збиваємо. Тепер додаємо жовтки. Потім додаємо ванілін і борошно. Все перемішуємо.
3. Посипаємо сухарики на дно форми для запікання, потім викладаємо сюди всю збиту густу і білу масу.
4. Розморожуємо і обсипаємо крохмалем вишню. Приготовлені вишні акуратно вдавлюємо в тісто.
5. Хвилин на тридцять-тридцять п'ять відправляємо шарлотку в попередньо розігріту духовку, температура сто вісімдесят-двісті градусів.
6. Потім виймаємо з духовки готову шарлотку. Дамо їй час охолонути. Чи можемо подавати до столу.