Рецепт Шарлотка з вишнею фото

Шарлотка з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування шарлотки з вишнею. Традиційно шарлотку роблять з яблуками, але і з будь-якими іншими фруктами або ягодами буде дуже смачно.

Опис приготування:

У приготуванні шарлотки по даним рецептом можна використовувати заморожену або ж свіжу вишню. Готується шарлотка досить швидко, виходить дуже смачною.

  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яєць - 4 штуки
  • Пудра цукрова - 2 Ст. Ложки
  • Сухарів панірувальних - 1 Чайна ложка
  • Вишня - 300 грам
  • Ванілін на кінчику ножа - 1 штука
  • Муки - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
шарлотка з вишнею - фото крок 1
1. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків. В окремій мисці міксером збиваємо тільки одні білки. Повинна вийти густа піна.
шарлотка з вишнею - фото крок 2
2. Додаємо сюди цукор і все разом збиваємо. Тепер додаємо жовтки. Потім додаємо ванілін і борошно. Все перемішуємо.
шарлотка з вишнею - фото крок 3
3. Посипаємо сухарики на дно форми для запікання, потім викладаємо сюди всю збиту густу і білу масу.
шарлотка з вишнею - фото крок 4
4. Розморожуємо і обсипаємо крохмалем вишню. Приготовлені вишні акуратно вдавлюємо в тісто.
шарлотка з вишнею - фото крок 5
5. Хвилин на тридцять-тридцять п'ять відправляємо шарлотку в попередньо розігріту духовку, температура сто вісімдесят-двісті градусів.
шарлотка з вишнею - фото крок 6
6. Потім виймаємо з духовки готову шарлотку. Дамо їй час охолонути. Чи можемо подавати до столу.

Схожі рецепти