Шарлотка з вишнею і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Стільки разів я пекла шарлотку з яблуками, що мимоволі в голову прийшла ідея урізноманітнити цей чудовий пиріг. Так народилася ідея зробити шарлотку з вишнею і яблуками. Тим більше я дуже люблю вишню!
Щоб приготувати шарлотку з вишнею і яблуками особливого рецепту не знадобиться. Тільки обов'язково обваляйте вишні в крохмалі щоб сік, який виділиться з ягід відразу густів і шарлотка НЕ розмокає. Кісточки з вишні бажано видалити, щоб ніхто не зламав зуб.) Вишні можна використовувати заморожені, але звісно, це вже не так смачно і ароматно. Коли шарлотка спечеться, її потрібно перевернути. Вишні виявляться зверху. Обов'язково посипте охолоджену шарлотку цукровою пудрою. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яблука - 4 штуки
- Вишня без кісточок - 250 грам
- Крохмаль - 30-40 грам
- Обкладинка - За смаком
- Ванілін - За смаком
Яйця збити з цукром.
Додати ванілін.
Додати борошно, замісити тісто на малій швидкості.
Вставте вишню, налийте половину тіста і покладіть інші вишні.
Налийте половину тіста, покладіть нарізані яблука.
Випікайте шарлотку 40-45 хвилин при 170-180 градусах. Охолоджену шарлотку з вишнею і яблуками посипте пудрою.