Шарлотка з яблуками і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся з вами моїм улюбленим і перевіреним роками рецептом, як приготувати шарлотку з яблуками і вишнею. Пиріг завжди виходить дуже ситним, живильним, смачним і ароматним.
Для мене шарлотка - це воістину річний пиріг, в який кладуть свіжі ароматні яблука (тільки що з дерева). Але такий пиріг можна приготувати і з замороженими фруктами і ягодами (і навіть з апельсинами, ананас і ківі)! У будь-якому випадку вийде дуже і дуже смачно. Але сьогодні я розповім, як приготувати шарлотку саме з яблуками і вишнею. Завдяки вишні пиріг буде дуже яскравим і соковитим, а його смак стане багатшим і цікавішим завдяки легкої кислинки. Тісто для шарлотки я зазвичай готую бісквітне, але якщо ви звикли готувати шарлотку на кефірі або сметані, то підійде і таке тісто. Проте бісквітне тісто все ж виходить ніжнішим, як на мене.
- Яйця - 7 штук
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
- Яблука - 3 штуки
- Вишня - 1 Склянка