Шарлотка із замороженою вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.
Існує безліч способів приготування шарлотки. Класичний рецепт включає в себе яблука. Але можна поекспериментувати з начинкою і зробити смачну вишневу шарлотку. Це смачно!
Опис приготування:
Поєднання слів"вишня" і "sharlotka" на перший погляд може здатися досить дивним, але, поспішаю вас запевнити, що це ну дуже смачно! хоча, до чого слова? Краще швидше спробуйте все самі!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вишня заморожена - 300 грам
- Сухарі паніровочні - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
Яєчні жовтки відокремити від білків, останні збийте міксером.
Додайте в густу білкову піну стакан цукру, продовжуйте збивати.
В пишну білкову піну потім додайте жовтки, борошно, ванілін і все дуже акуратно перемішайте.
Дно форми для випікання посипте панірувальними сухарями, потім викладіть в неї тісто.
Розморожену вишню відокремте від рідини і змішайте з крохмалем.
Викладіть ягоди на тісто, злегка вдавлюючи.
Духовку розігрійте до 180-200 градусів, випікайте шарлотку 30-35 хвилин. Готово!