Шарлотка із замороженою вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч способів приготування шарлотки. Класичний рецепт включає в себе яблука. Але можна поекспериментувати з начинкою і зробити смачну вишневу шарлотку. Це смачно!
Поєднання слів "вишня" і"sharlotka" на перший погляд може здатися досить дивним, але, поспішаю вас запевнити, що це ну дуже смачно! хоча, до чого слова? Краще швидше спробуйте все самі!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вишня заморожена - 300 грам
- Сухарі паніровочні - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
Яєчні жовтки відокремити від білків, останні збийте міксером.
Додайте в густу білкову піну стакан цукру, продовжуйте збивати.
В пишну білкову піну потім додайте жовтки, борошно, ванілін і все дуже акуратно перемішайте.
Дно форми для випікання посипте панірувальними сухарями, потім викладіть в неї тісто.
Розморожену вишню відокремте від рідини і змішайте з крохмалем.
Викладіть ягоди на тісто, злегка вдавлюючи.
Духовку розігрійте до 180-200 градусів, випікайте шарлотку 30-35 хвилин. Готово!