Рецепт Пиріг із замороженою полуницею фото

Пиріг із замороженою полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг готується з дріжджового тіста. В якості начинки я використовую заморожену полуницю. Такий пиріг ідеально підійде до ранкової кави або вечірнього кухлю чаю в затишній домашній атмосфері.

Опис приготування:

Розповім, як зробити пиріг із замороженою полуницею в домашніх умовах. Спершу потрібно приготувати дріжджове тісто, дати йому підійти і як слід замісити. Сформувати пиріг, додавши полуничну начинку з цукром. Готовий пиріг подається до столу остиглим. Дуже смачно з молоком, кавою або чаєм!

  • Борошно - 300 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Дріжджі - 30 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Полуниця заморожена - 200 грам
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 1
Розведіть дріжджі в теплому молоці.
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 2
Збийте яйце 1 ст.Л. Цукру.
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 3
Змішуємо дріжджі з яйцями, половиною борошна, сіллю. Замішуємо тісто і даємо йому підійти 15 хвилин. Потім додаємо борошно, що залишилося і повторюємо заміс. Ми залишаємо на 30 хвилин в теплому місці.
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 4
Змащуємо рослинним маслом форму для випічки. Викладаємо в його більшу частину тесту, робимо бортики. Зверху викладаємо полуницю (порізану), присипаємо її цукром.
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 5
З тесту робимо смужки тесту, накриваємо пиріг. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів.
пиріг із замороженою полуницею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти