Рецепт Салат із замороженою квасолею фото

Салат із замороженою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Зелена квасоля з'являється навесні на ринку однією з перших, але її сезон швидко закінчується. У таких випадках вручає квасоля заморожена. Буде пікантно!

Опис приготування:

Варити заморожену квасолю потрібно в каструлі з киплячою підсоленою водою протягом 10-ти хвилин максимум. Розмішувати і виймати квасолю краще дерев'яною ложкою, яка помне і не поламає ніжні стручки квасолі. Готувати заморожену зелену квасолю швидко і легко, а дієтологи радять готувати такі страви двічі на тиждень.

  • Квасоля заморожена - 100 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Оливки - 50 грам
  • Салат - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Білий винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
1
Заморожену зелену квасолю опустіть в киплячу підсолену воду і варіть близько 5-ти хвилин. Потім викладіть квасоля в миску з холодною водою з льодом на 2 хвилини. Перекладіть квасоля в друшляк і відставте.
2
Бекон наріжте тонкими смужками і обсмажте в оливковій олії до хрусткої скоринки. Викладіть смужки бекону на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.
3
Сир наріжте кубиками. Зелень петрушки подрібніть. Листя салату і базиліка порвіть руками. Оливки розрізати навпіл.
4
Зробіть заправку з гірчиці, оцту, оливкового масла, зубчики часнику, солі і чорного перцю. Перемішайте до однорідної консистенції.
5
У глибокій мисці з'єднайте всі інгредієнти салату, залийте заправкою і перемішайте.

Схожі рецепти