Шарлотка з тертими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з тертими яблуками в моєму рецепті робиться без яєць. Пиріг досить солодкий, тому краще взяти кислі і кисло-солодкі яблокі.Делается шарлотка досить швидко і легко.
Це найоригінальніший рецепт шарлотки, який тільки я зустрічала! так, що обов'язково поекспериментуйте і приготуйте шарлотку з тертими яблуками. Думаю вам вдасться здивувати тих, хто любить обмінюватися рецептами. Хрустка скоринка повинна стати коричневої, якщо за 15 хвилин до закінчення випічки вам здається верх занадто блідим, збільште температуру на 20 градусів. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблука - 1 кілограм
- Борошно - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 10 грам
- Вершкове масло - 40-50 грам
- Обкладинка - За смаком
- Сіль - За смаком
З'єднуємо сипучі продукти: цукор, манку, борошно, розпушувач, сіль.
Яблука натерти на тертці.
Форму вистилає папером і насипаємо третину сухої суміші.
Викладіть половину яблук.
На яблука рівномірно викладіть половину, що залишилася суміші.
Зверху викладіть шар яблук і корицю і залишилася суху суміш.
Зверху пирога розкладіть шматочки вершкового масла.
Випікайте пиріг 1-1 час 15 хвилин при 160-180 градусах.
Смачного!