Шарлотка з сухарів з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки рецептів шарлотки у мене немає. Оригінальна вигадка - шарлотка з сухарів з яблуками. Її роблять ще і з сиром, тому вона дуже смачна і корисна. Сухарі потрібно брати білі і тонкі.
Приготувати шарлотку з сухарів з яблуками не дуже складно. Фактично укладаються шари вимочені сухарів, можна просто підсушити батон. Тісто не готується. Цукор розподіліть рівномірно між сиром і яблуками. Залиште на посипання верхнього шару. За бажанням можна додати родзинки і взяти більше сиру. Рецепт цікавий, раджу спробувати всім, хто любить експерименти. Успіхів і приємного апетиту!
- Сухарі - 300-350 грам
- Яблуко - 3 штуки
- Молоко - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 250 грам
Зрізати кірочки у сухарів.
Сир розім'яти з молоком.
Сир змішати з яйцем і з цукром за смаком.
Яблуко очистити і порізати.
Яблука натерти на тертці і змішати з цукром.
Форму змастити маслом і посипати сухарями.
Сухарі замочити в молоці.
Сухарі укласти в форму.
На шар сухарів укласти сир.
Шар яблук укласти на сир.
На яблука укласти шар сухарів, олія, родзинки. Скропити молоком і посипати цукром.
Запікати шарлотку в духовці при 160-170 градусах до рум'яної скоринки.
Смачного!