Шарлотка в гарбузі
(покроковий рецепт з фото)
Цей десерт можна назвати чимось середнім між пирогом, запіканкою або навіть фаршированої гарбузом. Але як його не назви, все одно буде солодко, ароматний і смачний. Дивіться рецепт і пробуйте готувати!
У цьому рецепті я використовувала невелику стиглу гарбуз вагою приблизно 1 кг. Час запікання може відрізнятись від мого, адже чим товще стінки у гарбуза, тим більше часу вам знадобиться. Вибирайте стиглий і солодкий плід. Слідуйте моїм інструкціям та перегляд фотографій. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати шарлотку в гарбузі!
- Борошно - 75 грам
- Цукор - 65 грам
- Яблучний сік - 70 мілілітрів
- Яблуко - 1 штука
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
- Гарбуз - 1 кілограм(1 не велика гарбуз вагою 1 кг)

Підготуйте продукти згідно зі списком. Замість яблучного соку можна використовувати персиковий, апельсиновий, ананасовий або виноградний. Приступимо!

У гарбуза зріжте кришечку. Видаліть нутрощі спочатку руками, а потім чайною ложкою, зіскрібаючи верхній волокнистий шар.

У глибокій посудині змішайте сік і цукор.

Влийте рослинну рафіновану олію. Додайте сухе молоко, борошно, розпушувач і корицю.

Віночком змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Тісто має бути некрутим.

Прілого тісто в гарбуз. Зверху покладіть порізані шматочки яблука. Оберніть гарбуз фольгою і відправте в духовку на 1 час - 1 час 20 хвилин (в залежності від розміру гарбуза). Температура запікання 180 градусів. Як тільки верх гарбуза зарум'яниться, накрийте його фольгою.

Шарлотка в гарбузі готова! Дайте їй трохи охолонути, а потім подавайте до столу. Смачного!