Рецепт Шарлотка в гарбузі фото

Шарлотка в гарбузі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Гарбуз
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Шарлотка

Цей десерт можна назвати чимось середнім між пирогом, запіканкою або навіть фаршированої гарбузом. Але як його не назви, все одно буде солодко, ароматний і смачний. Дивіться рецепт і пробуйте готувати!

У цьому рецепті я використовувала невелику стиглу гарбуз вагою приблизно 1 кг. Час запікання може відрізнятись від мого, адже чим товще стінки у гарбуза, тим більше часу вам знадобиться. Вибирайте стиглий і солодкий плід. Слідуйте моїм інструкціям та перегляд фотографій. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати шарлотку в гарбузі!


  • Борошно - 75 грам
  • Цукор - 65 грам
  • Яблучний сік - 70 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
  • Сухе молоко - 2 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 1 кілограм(1 не велика гарбуз вагою 1 кг)
шарлотка в гарбузі - фото крок 1
Підготуйте продукти згідно зі списком. Замість яблучного соку можна використовувати персиковий, апельсиновий, ананасовий або виноградний. Приступимо!
шарлотка в гарбузі - фото крок 2
У гарбуза зріжте кришечку. Видаліть нутрощі спочатку руками, а потім чайною ложкою, зіскрібаючи верхній волокнистий шар.
шарлотка в гарбузі - фото крок 3
У глибокій посудині змішайте сік і цукор.
шарлотка в гарбузі - фото крок 4
Влийте рослинну рафіновану олію. Додайте сухе молоко, борошно, розпушувач і корицю.
шарлотка в гарбузі - фото крок 5
Віночком змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Тісто має бути некрутим.
шарлотка в гарбузі - фото крок 6
Прілого тісто в гарбуз. Зверху покладіть порізані шматочки яблука. Оберніть гарбуз фольгою і відправте в духовку на 1 час - 1 час 20 хвилин (в залежності від розміру гарбуза). Температура запікання 180 градусів. Як тільки верх гарбуза зарум'яниться, накрийте його фольгою.
шарлотка в гарбузі - фото крок 7
Шарлотка в гарбузі готова! Дайте їй трохи охолонути, а потім подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти