Шарлотка пісочна з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка пісочна з яблуками у нас проходить під назвою французька! Вже й не пам'ятаю чому збереглося таку назву, але рецепт дуже цікавий і всіма улюблений! Адже все геніальне - просто!
Щоб правильно замісити тісто для шарлотки пісочна з яблуками розітріть масло з борошном і розпушувачем і ваніліном (по бажанню), а яйця збийте з цукром. Все з'єднайте і замісіть тісто, якщо борошна не вистачить трохи підбавте, але тісто має бути ніжним. Ця шарлотка чудова! Ізюм можете додавати, а можете і немає. Якщо ви добре до нього ставитеся, то розкладіть родзинки на яблука. У крихту додайте корицю і тоді вам пиріг буде пахнути за кілометр! Успіхів і приємного апетиту!
- Цукор - 275 грам(175-тісто, 100-крихта)
- Олія - 275 грам(175-тісто, 100-крихта)
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Розпушувач - 3 чайних ложки (тісто)
- Борошно - 550 грам(400-тісто, 150-крихта)
- Ванілін, обкладинка - За смаком
- Яблука - 1-1, 5 кілограма
- Ізюм - 100 грам (начинка)
Підготувати продукти.
З усіх інгредієнтів для тіста замісити пісочне тісто. Тісто розподілити по змащеній формі по всьому периметру.
Яблука почистити і порізати тонкими часточками.
Яблука рівномірно викладаємо на тісто.
Інгредієнти для крихти змішуємо і розминаємо до стану дрібної крупки.
Яблука посипаємо крихтою і ставимо в духовку. Випікаємо при при 200 градусах 40 хвилин.
Смачного!