Рецепт Пісочна галета зі сливою фото

Пісочна галета зі сливою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Галети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

У пошуках нового тесту для солодкої випічки, я вирішила зупинити вибір на дуже простому, але оригінальному варіанті. Розсипчаста структура з м'яким смаком поєднується з соковитою фруктовою начинкою. Читайте!

Опис приготування:

Тепер я знаю про те, як приготувати пісочну галету зі сливою. Вона замінить пиріг на полуденок. Завдяки тонкої скоринки, наповнення грає головну роль. А я просто обожнюю, коли ягоди або фрукти виділяються своїм смаком. До речі також для цього підійдуть яблука, груші, персики і багато іншого.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Слива - 400 грам
  • Вода холодна - 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки - в начинку)
  • Ванілін, стручок - 1 штука
пісочна галета зі сливою - фото крок 1
Займіться тестом. Масло розімніть виделкою або ножем з цукром.
пісочна галета зі сливою - фото крок 2
Потім додайте воду, і замішати тісто. Приберіть його під харчову плівку в холодильник на 30 хвилин.
пісочна галета зі сливою - фото крок 3
Видаливши кісточки, сливу наріжте часточками.
пісочна галета зі сливою - фото крок 4
З стручка ванілі ножем витягніть насіння, потім роздушіть їх в ступці разом з цукром.
пісочна галета зі сливою - фото крок 5
Готове тісто розкачати між двома листами пекарської папери в пласт 5 мм завтовшки.
пісочна галета зі сливою - фото крок 6
Далі перекладіть тісто в форму для випічки. У центр викладіть сливи. Набір кінець, а зверху всипте цукор з ваніллю.
пісочна галета зі сливою - фото крок 7
Запікайте галету протягом 30 хвилин при 180 градусах. Можна подати її з пломбіром. Приємного чаювання!

Схожі рецепти