Смужка пісочна з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Смужка пісочна з повидлом у багатьох асоціюється з дитинством, школою або навіть садком. Ці смачні і ароматні розсипчасті шматочки готуються дуже просто. Давайте згадаємо це відмінний рецепт.
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати смужку пісочну з повидлом. Це простий і недорогий варіант забезпечить всю вашу сім'ю печивом до чаю на кілька днів. Варення найкраще вибирати погуще, щоб воно не розтікався. Щоб урізноманітнити смак, можна зверху ще розподілити шматочки волоського горіха.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 3 - 3, 5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Варення - 0, 5 L
1
Збивайте яйця з цукром протягом декількох хвилин.
2
Масло розтопіть і додайте до яєць.
3
Додайте борошно. Добре перемішайте. Тісто має бути досить еластичним і не повинно липнути до рук.
4
Невелику частину тесту відокремте і відправте в морозилку.
5
Деко застеліть пергаментом, розкачайте тісто. Зверху викладіть варення.
6
Дістаньте решту тіста з морозилки, натріть його на тертці поверх варення.
7
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво до готовності.
8
Поріжте пиріг в гарячому вигляді і подавайте його до столу. Смачного!