Млинці з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Для млинчиків можна взяти свій улюблений рецепт, якщо ні, із задоволенням поділюся своїм. Повидло може бути будь-який, головне - густе, я вибрала яблучне.
Приготуємо традиційне млинцеве тісто, піджаримо тонкі млинці і змажемо їх повидлом. Загорнемо млинці з повидлом конвертиками і подамо. Все просто і швидко. Приємного!
- Борошно - 1/2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для змазування сковороди)
- Повидло яблучне - 1 Склянка
1. Приготуємо продукти для млинців. Повидло поки відставити.
2. У молоці розчиніть цукор, вбийте куряче яйце. Віночком змішайте до однорідності.
3. Всипте борошно, соду. Збийте тісто так, щоб не залишилося грудочок. Влийте оцет в тісто. Перемішайте ще раз.
4. Testo майже.
5. Наливаємо по ополоник тесту на розпечену змащену сковороду. roza_ker.
6. Перевертаємо млинець широкої плоскою лопаткою і смажимо з іншого боку. Ступінь засмажкою на ваш смак.
7. На кожен млинець кладемо по дві чайних ложки густого повидла.
8. І загортаємо конвертиком. Викладаємо на тарілку і подаємо до столу.