Яловичина зі сливою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами елегантним, але в той же час простим рецептом яловичини зі сливою. Страва, гідне справжніх гурманів, і зможе підкорити серце кожного, хто його спробує. Так що озбройтесь рецептом!
Взагалі, таке блюдо, як яловичина зі сливою в домашніх умовах і готується легко, у той же час, ніби створено для романтичних вечерь при свічках. Чому? Та тому що і смачне м'ясо виходить, і ніжне, і з легкої ароматної кислинкою… З червоним вином (а особливо, якщо ви роздобуде сливове вино) взагалі відмінний дует вийде! Так що балуйте своїх улюблених частіше, а я поки розповім, як приготувати яловичину зі сливою!
- Яловичина - 300 грам
- Зливи - 3-4 штук
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Отже, яловичину нарізаємо невеликими шматочками, сливи теж подрібнити. Змішаємо ці інгредієнти зі спеціями, сіллю і перцем.
2. Розстеляємо фольгу, викладаємо на неї цю суміш, і поливаємо зверху маслом. Відразу ж краї фольги загортаємо.
3. Загорнути треба дуже туго, десь в три-чотири шари, щоб сік в процесі ніяк не зміг витекти. Відправимо в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
4. Коли запах піде по всій квартирі - духовку вимкніть, почекайте ще 5-10 хвилин, і виймайте делікатес. Смачного!