Шарлотка без кефіру
(покроковий рецепт з фото)
Якось раз я вирішив приготувати шарлотку. Прийшов час додавати кефір. Відкриваю холодильник, а кефіру немає! І вирішив без нього спробувати. Вийшло дуже смачно! Спробуйте!
/1 частина. Начинка. /
1. Яблука нарізаємо часточками, відокремлюємо від них серцевину і насіння.
2. Викладаємо їх у змащену олією сковороду.
/2 частина. Тісто. /
1. Від яєць відділяємо білок і жовток.
2. Жовтки збиваємо з цукровим піском до стану сметани.
3. Білки збиваємо в піну.
4. З'єднуємо жовтки з білками.
5. Додаємо ванілін і в кінці борошно.
/3 частина. Випічка. /
1. Випікати в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.
2. Перевірити готовність зубочисткою.
- Борошно - 1 Склянка (тісто)
- Яйця - 3 штуки (тісто)
- Цукор - 1 Склянка (тісто)
- Ванілін - 0.5 чайних ложки (тісто)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (тісто)
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (тісто (за смаком))
- Яблука - 2-3 штук (начинка)
1. Яблука нарізаємо часточками, відокремлюємо від них серцевину і насіння.
2. Викладаємо їх у змащену олією сковороду.
/2 частина. Тісто. /
1. Від яєць відділяємо білок і жовток.
2. Жовтки збиваємо з цукровим піском до стану сметани.
3. Білки збиваємо в піну.
4. З'єднуємо жовтки з білками.
5. Додаємо ванілін і в кінці борошно.
/3 частина. Випічка. /
1. Випікати в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.
2. Перевірити готовність зубочисткою.