Рецепт Шарлотка без кефіру фото

Шарлотка без кефіру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Яблука , Яйця
Пісні страви
На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якось раз я вирішив приготувати шарлотку. Прийшов час додавати кефір. Відкриваю холодильник, а кефіру немає! І вирішив без нього спробувати. Вийшло дуже смачно! Спробуйте!

Опис приготування:

/1 частина. Начинка. /

1. Яблука нарізаємо часточками, відокремлюємо від них серцевину і насіння.

2. Викладаємо їх у змащену олією сковороду.

/2 частина. Тісто. /

1. Від яєць відділяємо білок і жовток.

2. Жовтки збиваємо з цукровим піском до стану сметани.

3. Білки збиваємо в піну.

4. З'єднуємо жовтки з білками.

5. Додаємо ванілін і в кінці борошно.

/3 частина. Випічка. /

1. Випікати в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.

2. Перевірити готовність зубочисткою.


  • Борошно - 1 Склянка (тісто)
  • Яйця - 3 штуки (тісто)
  • Цукор - 1 Склянка (тісто)
  • Ванілін - 0.5 чайних ложки (тісто)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (тісто (за смаком))
  • Яблука - 2-3 штук (начинка)
/1 частина. Начинка. /

1. Яблука нарізаємо часточками, відокремлюємо від них серцевину і насіння.

2. Викладаємо їх у змащену олією сковороду.

/2 частина. Тісто. /

1. Від яєць відділяємо білок і жовток.

2. Жовтки збиваємо з цукровим піском до стану сметани.

3. Білки збиваємо в піну.

4. З'єднуємо жовтки з білками.

5. Додаємо ванілін і в кінці борошно.

/3 частина. Випічка. /

1. Випікати в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.

2. Перевірити готовність зубочисткою.

Схожі рецепти