Шарлотка без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Всіма нами улюблена шарлотка тепер з новим рецептом. Дивимося рецепт приготування шарлотки без борошна і записуємо в свою кулінарну книгу.
Шарлотку можна готувати по-різному. Зазвичай виходить бісквіт з яблуками, але тісто без звичної борошна виходить дещо іншим. Для приготування шарлотки без борошна вам знадобляться яблука середнього розміру, вони разом з манкою становитимуть основу тесту. При бажанні можна додати горішки. Дивимося рецепт з фото.
- Яблука - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 250 грам
- Сухарі - 30 грам
Яблука почистіть і поріжте дрібними кубиками, засипте цукром. Відставте в сторону.
Вершкове масло розтопіть, вбийте туди яйце і всипте манку.
Додайте сир (він повинен бути м'яким). Перемішайте.
У масу додайте яблука. Якщо вони виділили сік - не зливати. Все перемішати.
Випікаємо в духовці хвилин 30 до рум'яної скоринки при температурі 180 З.
Наша шарлотка без борошна готова! Нічого складного, можна подавати. Смачного!
Наша шарлотка без борошна готова! Нічого складного, можна подавати. Смачного!