Шарлотка з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з цільнозерновий борошна вважається не тільки смачною, але і корисною. На основі такого борошна можна готувати будь-тісто. Сьогодні зробимо цельнозерновую шарлотку з яблуками і прянощами. Вкуснятина!
Для шарлотки вибираємо ароматні яблука з кислинкою. Для тіста підійде пшеничне цільнозернових борошно грубого помелу. Кількість цукру корегуйте за смаком. Чим кисліше яблука, тим більше цукру додавайте в тісто.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка (цільнозерновий)
- Цукор - 100 грам
- Ваніль - За смаком
- Обкладинка - 2 щіпки
- Яблука - 4-5 штук
Підготуємо інгредієнти.
У миску відправляємо яйця, додаємо цукор, ваніль і корицю. Збиваємо до піни.
Насипаємо борошно і замішуємо тісто.
Яблука нарізаємо шматочками, попередньо, прибравши серцевину. Шматочки висипаємо в миску з тестом. Яблук повинно бути вдвічі більше, ніж тесту.
Все перемішуємо і перекладаємо в силіконову форму. Випікаємо шарлотку при температурі 180-190 градусів близько 30 хвилин.
Яблучна шарлотка з цільнозерновий борошна готова. Перед подачею її можна посипати цукровою пудрою. Пригощайтеся!