Рецепт Шарлотка з цільнозерновий борошна фото

Шарлотка з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Цільнозернове борошно
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Шарлотка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Випічка з цільнозерновий борошна вважається не тільки смачною, але і корисною. На основі такого борошна можна готувати будь-тісто. Сьогодні зробимо цельнозерновую шарлотку з яблуками і прянощами. Вкуснятина!

Опис приготування:

Для шарлотки вибираємо ароматні яблука з кислинкою. Для тіста підійде пшеничне цільнозернових борошно грубого помелу. Кількість цукру корегуйте за смаком. Чим кисліше яблука, тим більше цукру додавайте в тісто.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка (цільнозерновий)
  • Цукор - 100 грам
  • Ваніль - За смаком
  • Обкладинка - 2 щіпки
  • Яблука - 4-5 штук
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 2
У миску відправляємо яйця, додаємо цукор, ваніль і корицю. Збиваємо до піни.
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 3
Насипаємо борошно і замішуємо тісто.
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 4
Яблука нарізаємо шматочками, попередньо, прибравши серцевину. Шматочки висипаємо в миску з тестом. Яблук повинно бути вдвічі більше, ніж тесту.
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 5
Все перемішуємо і перекладаємо в силіконову форму. Випікаємо шарлотку при температурі 180-190 градусів близько 30 хвилин.
шарлотка з цільнозерновий борошна - фото крок 6
Яблучна шарлотка з цільнозерновий борошна готова. Перед подачею її можна посипати цукровою пудрою. Пригощайтеся!

Схожі рецепти