Шампанське з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний коктейль із шампанського з полуницею можна подати на романтичний тет-а-тет своїй другій половинці. Готується він за лічені хвилини і ідеальний на смак, на відміну від кислуватого шампанського.
Якщо ви любите готувати нові та оригінальні напої, то зупиніть свій вибір на шампанському з полуницею та морозивом. Напій виходить дуже смачним, без кислинки - він обов'язково сподобається всім жінкам! Як дуету до шампанського ідеально підійде білий шоколад, різні тістечка і десерти.
- Шампанське - 1 штука (пляшка)
- Полуниця - 300 грам
- Морозиво Пломбір - 80 грам
Підготуйте інгредієнти.
Ягоди полуниці очистіть від хвостиків, ретельно промийте у воді і наріжте в чашу блендера слайсами або кружечками.
Додайте морозиво. Воно обов'язково повинно бути охолодженим, як і шампанське! Використовувати можна будь-який сорт десерту за смаком.
Акуратно відкрийте шампанське і влийте його в чашу в кілька етапів, чекаючи поки осяде піна.
Збийте все вміст чаші на пульсуючому режимі, а протягом 2-3 хвилин, ретельно подрібнюючи частинки ягід.
Розлийте приготований коктейль у високі склянки або коктейльні банки, прикрасьте їх ягідками полуниці, доповніть трубочками і подайте до столу, поки напій охолоджений.