Рецепт Абрикосове Шампанське фото

Абрикосове Шампанське
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Абрикос
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , Фуршет
Напої
Кількість порцій: 30
Час приготування: 11 дн. 21 г. 0 хв.

Я навчу вас, як приготувати абрикосовий бренді, який за смаком і ароматом схожий на легендарний французький напій"Абрикотин" з тонким ароматом мигдалю. Спробуйте!

Опис приготування:

1. Для початку дістаньте кісточки з плодів абрикоса, а м'якоть подрібніть в блендері.

2. В отриману масу додайте коньяк і один літр горілки.

3. Розколіть кісточки, серцевину потрібно потовкти і залити залишилася горілкою.

4. Обидві рідини настоюйте прохолодному місці 10 днів.

5. На завершення змішайте обидві маси, додайте цукор, перемішайте до повного його розчинення.

6. Зберігайте готовий абрикосовий лікер в закупорених пляшках в темному прохолодному місці. Чим довше він зберігається, тим багатшим буде його смак.

Варіант, як приготувати абрикосовий лікер, побачити, як, досить простий. Так що сміливо приступайте до справи!


  • Коньяк - 2, 25 L (або бренді)
  • Горілка - 1, 25 L
  • Цукровий пісок - 1, 5 кілограма
  • Плоди абрикоса - 1, 5 кілограма
1. Для початку дістаньте кісточки з плодів абрикоса, а м'якоть подрібніть в блендері.

2. В отриману масу додайте коньяк і один літр горілки.

3. Розколіть кісточки, серцевину потрібно потовкти і залити залишилася горілкою.

4. Обидві рідини настоюйте прохолодному місці 10 днів.

5. На завершення змішайте обидві маси, додайте цукор, перемішайте до повного його розчинення.

6. Зберігайте готовий абрикосовий лікер в закупорених пляшках в темному прохолодному місці. Чим довше він зберігається, тим багатшим буде його смак.

Варіант, як приготувати абрикосовий лікер, побачити, як, досить простий. Так що сміливо приступайте до справи!

Схожі рецепти