Абрикосове Шампанське
(покроковий рецепт з фото)
Я навчу вас, як приготувати абрикосовий бренді, який за смаком і ароматом схожий на легендарний французький напій "абрикотин" з тонким ароматом мигдалю. Спробуйте!
1. Для початку дістаньте кісточки з плодів абрикоса, а м'якоть подрібніть в блендері.
2. В отриману масу додайте коньяк і один літр горілки.
3. Розколіть кісточки, серцевину потрібно потовкти і залити залишилася горілкою.
4. Обидві рідини настоюйте прохолодному місці 10 днів.
5. На завершення змішайте обидві маси, додайте цукор, перемішайте до повного його розчинення.
6. Зберігайте готовий абрикосовий лікер в закупорених пляшках в темному прохолодному місці. Чим довше він зберігається, тим багатшим буде його смак.
Варіант, як приготувати абрикосовий лікер, побачити, як, досить простий. Так що сміливо приступайте до справи!
- Коньяк - 2, 25 L (або бренді)
- Горілка - 1, 25 L
- Цукровий пісок - 1, 5 кілограма
- Плоди абрикоса - 1, 5 кілограма
1. Для початку дістаньте кісточки з плодів абрикоса, а м'якоть подрібніть в блендері.
2. В отриману масу додайте коньяк і один літр горілки.
3. Розколіть кісточки, серцевину потрібно потовкти і залити залишилася горілкою.
4. Обидві рідини настоюйте прохолодному місці 10 днів.
5. На завершення змішайте обидві маси, додайте цукор, перемішайте до повного його розчинення.
6. Зберігайте готовий абрикосовий лікер в закупорених пляшках в темному прохолодному місці. Чим довше він зберігається, тим багатшим буде його смак.
Варіант, як приготувати абрикосовий лікер, побачити, як, досить простий. Так що сміливо приступайте до справи!
2. В отриману масу додайте коньяк і один літр горілки.
3. Розколіть кісточки, серцевину потрібно потовкти і залити залишилася горілкою.
4. Обидві рідини настоюйте прохолодному місці 10 днів.
5. На завершення змішайте обидві маси, додайте цукор, перемішайте до повного його розчинення.
6. Зберігайте готовий абрикосовий лікер в закупорених пляшках в темному прохолодному місці. Чим довше він зберігається, тим багатшим буде його смак.
Варіант, як приготувати абрикосовий лікер, побачити, як, досить простий. Так що сміливо приступайте до справи!