Що тане «Медовика»
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це завжди смачно, а головне, що в якості готового продукту ви завжди можете бути впевненими. Якщо ви любите балувати себе і близьких солоденьким, запам'ятовуйте цей простий рецепт.
Отже, представляю вашій увазі рецепт торта "медовик", тане в роті. Коржі тоненькі і чудово просочуються. А поєднання сметани і збитих вершків в кремі - це надзвичайно смачно. Обов'язково спробуйте повторити цей варіант в домашніх умовах, ваші близькі та гості напевно оцінять результат.
- Жовтки - 9 штук
- Цукор - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 8 чайних ложок
- Мед - 1/2 склянки
- Сода - 1.5 чайних ложки
- Борошно - 3.5-4 склянки
- Крем - 500 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - За смаком (в вершках)
1. Вершкове масло розтопіть і трохи остудіть. Якщо у вас густий мед, прогрійте його трохи на водяній бані. Жовтки збийте з цукром, щоб вони посвітліли.
2. З'єднайте мед, жовтки і масло. Ретельно збийте до однорідності.
3. Невеликими порціями всипати просіяне з сіллю і содою борошно.
4. Готове тісто розділити на 6-8 однакових частин.
5. Викладіть на пергамент для випічки шматочок тесту і руками розрівняйте, щоб вийшов тоненький корж.
6. У розігрітій духовці (180 градусів) випікайте кожен корж буквально 3-4 хвилини.
7. Для приготування крему збийте сметану з цукровою пудрою. Окремо збийте вершки. З'єднайте і акуратно перемішайте.
8. Остиглі коржі промажьте кремом і зберіть тортик. Один корж можна подрібнити і крихтою прикрасити верх і боки торта.
Залиште тортик, щоб він просочувався. Приємного чаювання!
Залиште тортик, щоб він просочувався. Приємного чаювання!