Рецепт Що тане «Медовика» фото

Що тане «Медовика»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Мед
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Домашня випічка - це завжди смачно, а головне, що в якості готового продукту ви завжди можете бути впевненими. Якщо ви любите балувати себе і близьких солоденьким, запам'ятовуйте цей простий рецепт.

Опис приготування:

Отже, представляю вашій увазі рецепт торта"Медовик" , тане в роті. Коржі тоненькі і чудово просочуються. А поєднання сметани і збитих вершків в кремі - це надзвичайно смачно. Обов'язково спробуйте повторити цей варіант в домашніх умовах, ваші близькі та гості напевно оцінять результат.

  • Жовтки - 9 штук
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 8 чайних ложок
  • Мед - 1/2 склянки
  • Сода - 1.5 чайних ложки
  • Борошно - 3.5-4 склянки
  • Крем - 500 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - За смаком (в вершках)
тающий
1. Вершкове масло розтопіть і трохи остудіть. Якщо у вас густий мед, прогрійте його трохи на водяній бані. Жовтки збийте з цукром, щоб вони посвітліли.
тающий
2. З'єднайте мед, жовтки і масло. Ретельно збийте до однорідності.
тающий
3. Невеликими порціями всипати просіяне з сіллю і содою борошно.
тающий
4. Готове тісто розділити на 6-8 однакових частин.
тающий
5. Викладіть на пергамент для випічки шматочок тесту і руками розрівняйте, щоб вийшов тоненький корж.
тающий
6. У розігрітій духовці (180 градусів) випікайте кожен корж буквально 3-4 хвилини.
тающий
7. Для приготування крему збийте сметану з цукровою пудрою. Окремо збийте вершки. З'єднайте і акуратно перемішайте.
тающий
8. Остиглі коржі промажьте кремом і зберіть тортик. Один корж можна подрібнити і крихтою прикрасити верх і боки торта.
Залиште тортик, щоб він просочувався. Приємного чаювання!

Схожі рецепти