Рецепт Самса з яловичиною фото

Самса з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка

Самса з яловичиною - дуже проста, але шалено смачна закуска! Купівля листкового тіста в магазині дуже полегшує завдання приготування, залишається лише приготувати начинку і запекти в духовці самсу!

Перед вами - простий рецепт приготування самси з яловичиною. Для приготування самси я використовував такі інгредієнти: фарш яловичий, кунжут, цибуля ріпчаста, спеції, сіль і листкове тісто. Начинку для самси можна видозмінювати, як завгодно, наприклад додавши картопля або ж капусту. Хай щастить!

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Жир - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Спеції - За смаком (для фаршу)
  • Листкове тісто - За смаком
  • Кунжут - За смаком
самса з яловичиною - фото крок 1
Розділити тісто на дві частини, розкачайте в тонкий пласт і змастіть жиром, потім скрутіть конвертиком. Даємо тісту полежати 15 хвилин, потім ще двічі повторюємо процедуру, після чого кладемо тісто в пакет і ставимо в холодильник на пів години.
самса з яловичиною - фото крок 2
У фарш додайте подрібнену цибулю, сіль і спеції, перемішайте.
самса з яловичиною - фото крок 3
Дістаньте тісто, розкачайте і поріжте невеликими квадратиками. У центр кожного квадрата кладемо начинку. Формуємо самсу.
самса з яловичиною - фото крок 4
Присипте Прогрійте духовку до 200 градусів. На деко, застелений папером для випічки, кладемо самсу і присипаємо її кунжутом. Запікаємо 30-40 хвилин.
самса з яловичиною - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти