Сальса з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати сальсу з кукурудзою дуже просто. Кукурудзу візьміть консервовану, так само потрібне свіже перчик Халапеньо, або інший гострий, на ваш смак. І ще парочку необхідних інгредієнтів.
Сальса з кукурудзою - чудовий гарнір до будь-якої страви, м'ясному або рибному. Спробуйте обов'язково. Готується швидко, просто. Наповнений вітамінами. Можете додати своїх улюблених спецій, хоча перчик халапеньо дає досить гостроти цього соусу. Рецепт сальси з кукурудзою з фото - для вас!
- Консервована кукурудза - 250 грам
- Помідор - 1 штука (великий.)
- Червона цибуля - 1 штука (невеликий.)
- Перчик Халапеньо - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Пучок кінзи - 1 штука (невеликий.)
- Сіль - 2-3 Щепоток
Злийте з банки кукурудзяний сік і висипте кукурудзу в чашку.
Дрібно нарубати кинзу.
Маленькими шматочками наріжте помідор.
Дрібно порубати цибулю.
Перчик Халапеньо очистіть від насіння і порізати тонкими кільцями.
Наріжте лайм на чверті.
Змішайте всі інгредієнти, крім лайма. Додати сіль за смаком. Лайм подавайте разом з соусом. Нехай ваш гість сам видавить з лайма стільки соку на соус сальса з кукурудзою, скільки захоче. Смачного.