Салат «загадка» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього салату досить простий, а продукти доступні. "загадкою" він називається тому, що важко зрозуміти, з чого він складається. Пропонуємо рецепт, як приготувати салат "загадка" класичний.
Для приготування цієї страви використовуємо доступні прості інгредієнти, які без проблем можна купити в найближчому магазині. Незважаючи на велику кількість продуктів, смак салату виходить легкий і цікавий.
Спробуйте це блюдо і відкрийте для себе незвичайні нові поєднання продуктів.
- Морква - 2 штуки
- Редька - 1 штука
- Яловичина - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - 0, 5 пучка
1. Морквину чистимо і моєму. Чи не відварюємо її, а відразу натираємо на дрібній тертці. Редьку теж натираємо на дрібній тертці і відразу ж віджимаємо з неї сік.
2. Яловичину моєму, і поміщаємо в каструлю з водою, солимо і варимо до повної готовності. Після чого дістаємо м'ясо з каструлі і охолоджуємо. Коли охолоне, його потрібно розірвати на тонкі волокна.
3. Луковицу чистим, миємо й нарізаємо півкільцями. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо соняшникової олії, розігріваємо. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
4. Яйця вбиваємо в миску, додаємо 2 столові ложки води, солі і перчимо, збиваємо все і смажимо на сковороді кілька тонких млинчиків. Готові яєчні млинці рвемо тонкими смужками. Нарізаємо дрібно зелень і видавлюємо через прес часник.
5. Всі інгредієнти викладаємо в миску, солимо і перчимо, заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо. Перед вживанням трохи наполягаємо і подаємо до столу.