Рецепт Салат «загадка» класичний фото

Салат «загадка» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Морква
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Рецепт цього салату досить простий, а продукти доступні. "загадкою" він називається тому, що важко зрозуміти, з чого він складається. Пропонуємо рецепт, як приготувати салат "загадка" класичний.

Для приготування цієї страви використовуємо доступні прості інгредієнти, які без проблем можна купити в найближчому магазині. Незважаючи на велику кількість продуктів, смак салату виходить легкий і цікавий.

Спробуйте це блюдо і відкрийте для себе незвичайні нові поєднання продуктів.

  • Морква - 2 штуки
  • Редька - 1 штука
  • Яловичина - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - 0, 5 пучка
салат
1. Морквину чистимо і моєму. Чи не відварюємо її, а відразу натираємо на дрібній тертці. Редьку теж натираємо на дрібній тертці і відразу ж віджимаємо з неї сік.
салат
2. Яловичину моєму, і поміщаємо в каструлю з водою, солимо і варимо до повної готовності. Після чого дістаємо м'ясо з каструлі і охолоджуємо. Коли охолоне, його потрібно розірвати на тонкі волокна.
салат
3. Луковицу чистим, миємо й нарізаємо півкільцями. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо соняшникової олії, розігріваємо. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
салат
4. Яйця вбиваємо в миску, додаємо 2 столові ложки води, солі і перчимо, збиваємо все і смажимо на сковороді кілька тонких млинчиків. Готові яєчні млинці рвемо тонкими смужками. Нарізаємо дрібно зелень і видавлюємо через прес часник.
салат
5. Всі інгредієнти викладаємо в миску, солимо і перчимо, заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо. Перед вживанням трохи наполягаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти