Салат з кабачків «загадка»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салатик з кабачків, а називається так, тому що не кожен відразу відгадає основний інгредієнт! пробуйте салатик, діліться враженнями, а я Вам розповім, як приготувати салат з кабачків.
Розповім, як приготувати салат з кабачків "загадка" . Це дуже смачний салат: овочі соковиті, пікантні. Взимку ви точно не пошкодуєте про те, що зробили таку заготовочкі. Та й приготувати цей салат дуже легко: просто натріть овочі, додайте сіль-цукор, масло і оцет, дайте настоятися не менше 30 хвилин, а краще годинку. Потім розкладіть по банках і стерилізують 20 хвилин баночку 0.5 L. От і все, хай щастить!
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Морква - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет столовий 9% - 80 мілілітрів
- Масло рослинне без запаху - 100 мілілітрів
Підготуйте продукти, приступимо!
2. Кабачки молоденькі натріть на тертці для овочів по-корейськи. Якщо кабачки перезрілі, то зріжте шкірку і видаліть насіння.
3. Очистіть цибулю і моркву. Лук поріжте тонкими півкільцями, а моркву натріть на тертці для овочів по-корейськи.
4. З'єднайте в глибокій мисці відразу всі інгредієнти. Перемішайте.
5. Залиште овочі стікати соком на 30-50 хвилин.
6. Розкладіть салат по банках, накрийте кришками і стерилізують 20 хвилин. Час засікайте з моменту закипання води в каструлі, вона повинна доходити до плічок банок.
7. Виходить 4 баночки по 0, 5 л з цієї кількості продуктів, я стерилізують по дві штуки.
8. Засукайте баночки, переверніть догори дном і залиште остигати.
9. Остиглий салат можна прибрати для зберігання в прохолодне місце.