Салат «загадка»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смачні і корисні страви, які можна приготувати всього за пару хвилин? Тоді зверніть свою увагу на салат "загадка" .
Чому салат "загадка" має таку назву? Все дуже просто! Незвичайний смак страви спершу не дасть зрозуміти, які саме інгредієнти тут були використані.
- Стебло селери - 5 штук
- Риба у власному соку - 250 грам (тунець, щебетання, сардина)
- Яблуко - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування салату "загадка" настільки простий, що він під силу навіть новачкові в кулінарії. Для початку необхідно вимити і просушити стебла селери. Потім нарізати їх невеликими шматочками.
2. Яблука вимити і просушити. Краще використовувати зелені, щільні і кислі яблука. Нарізати їх невеликими брусочками.
3. Волоські горіхи попередньо обсмажити пару хвилин на сухій сковороді. Потім ножем або кухонним молоточком трохи їх подрібнити. Не варто використовувати блендер, щоб горіхи не перетворилися в пил. У цьому салаті вони виступають повноправним інгредієнтом.
4. Консервовану рибу розім'яти за допомогою вилки. Можна зробити це прямо в банку, щоб повністю використовувати весь сік.
5. З'єднати всі інгредієнти в салатник і ретельно перемішати. Додати майонез. При бажанні можна посолити і поперчити за смаком, однак і без цього виходить вельми насичений смак. У лічені хвилини салат "загадка" в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.