Салат з яєчними млинцями і печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Простий, смачний і доступний салат з яєчними млинцями і печінкою. Блюдо поживна і дуже ситне, сподобається всім без винятку. Беріть на замітку рецепт!
Салат з яєчними млинцями і печінкою сподобається багатьом до смаку, він прекрасно підійде не тільки для повсякденного раціону, але і на святковому столі займе гідне місце. За бажанням можете додати трохи солоних огірочків.
- Куряча печінка - 250 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 1-2 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Моркву і цибулю очистіть, промийте і просушіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте невеликими кубиками.
Прогрійте сковороду, влийте ложку масла, викладіть моркву і цибулю. Смажте овочі 1-2 хвилини, поки вони не стануть рум'яними.
У мисці змішайте куряче яйце і крохмаль, збовтайте віночком.
Прогрійте млинцеву сковороду, перелийте яєчну масу, смажте млинець по 20-30 секунд з кожної сторони.
Курячу печінку промийте і просушіть, підсмажте печінку на рослинному маслі до рум'яності, 3-4 хвилини.
Остиглий млинець згорніть рулетиком і наріжте соломкою.
Курячу печінку наріжте невеликими шматочками, додайте печінку до млинців, туди ж перекладіть овочі зі сковороди.
Заправте салат майонезом, посипте сіллю і перцем, перемішайте все і подавайте до столу.
Смачного!