Рецепт Салат з виноградом і курячою печінкою фото

Салат з виноградом і курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Куряча печінка, Виноград
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На святковий стіл, День народження, Ювілей
Салати

Якщо шукаєте ефективний спосіб здивувати гостей незвичайним, але гармонійним у смакову отношении блюдом - салат з виноградом і курячою печінкою до ваших послуг.

Зізнаюся, рецепт салату з виноградом і курячою печінкою винайшла сама - ніде не підглядала, ні у кого не копіювала. Кулінарна імпровізація вийшла успішною - поставила салат на стіл, гості вмить з'їли і, захоплюючись, просили добавки. В дійсності, інгредієнти здаються непоєднуваними, але смак виходить напрочуд гармонійним

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Виноград - 150 грам
  • Листя салату - - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 1
Знайомтеся, це - наші інгредієнти.
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 2
В оливковій олії розмішуємо роздавлені зубчики часнику. Виходить таке часникове масло.
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 3
Курячу печінку нарізаємо на шматки середньої величини і обсмажуємо в цьому маслі до готовності. Це приблизно 5-6 хвилин. У процесі смаження додаємо сіль, перець і улюблені спеції.
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 4
На салатну блюдо викладаємо листя салату (цілком, НЕ нарізаючи).
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 5
Викладаємо на блюдо печінку і виноградники, розрізані навпіл. Збризгуємо лимонним соком.
салат з виноградом і курячою печінкою - фото крок 6
Салат вже готовий, а зараз - про те, як правильно його їсти. Механізм приблизно такий - вилочкою насаджує спочатку виноградинку, потім шматочок печінки, потім - салат. Відправляємо в рот і отримуємо задоволення

Схожі рецепти