Салат з виноградом і курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо шукаєте ефективний спосіб здивувати гостей незвичайним, але гармонійним у смакову отношении блюдом - салат з виноградом і курячою печінкою до ваших послуг.
Зізнаюся, рецепт салату з виноградом і курячою печінкою винайшла сама - ніде не підглядала, ні у кого не копіювала. Кулінарна імпровізація вийшла успішною - поставила салат на стіл, гості вмить з'їли і, захоплюючись, просили добавки. В дійсності, інгредієнти здаються непоєднуваними, але смак виходить напрочуд гармонійним
- Куряча печінка - 300 грам
- Виноград - 150 грам
- Листя салату - - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Знайомтеся, це - наші інгредієнти.
В оливковій олії розмішуємо роздавлені зубчики часнику. Виходить таке часникове масло.
Курячу печінку нарізаємо на шматки середньої величини і обсмажуємо в цьому маслі до готовності. Це приблизно 5-6 хвилин. У процесі смаження додаємо сіль, перець і улюблені спеції.
На салатну блюдо викладаємо листя салату (цілком, НЕ нарізаючи).
Викладаємо на блюдо печінку і виноградники, розрізані навпіл. Збризгуємо лимонним соком.
Салат вже готовий, а зараз - про те, як правильно його їсти. Механізм приблизно такий - вилочкою насаджує спочатку виноградинку, потім шматочок печінки, потім - салат. Відправляємо в рот і отримуємо задоволення