Салат з вареної яловичини
(покроковий рецепт з фото)
В основному головна становить ситного салат - це м'ясо або субпродукт. Тому є маса схожих один на одного рецептів. Але мій є винятком. Абсолютно несподіваний варіант. Дивіться самі.
У своїй інструкції я описала для вас то, як приготувати салат з вареної яловичини і волоських горіхів. У ньому всього 3 основних інгредієнта: сир, м'ясо та горіхи. Здається дивним, але виходить дуже смачно. Таку закуску не соромно подати до святкового столу разом з ще якимось свіжим салатом.
- Яловичина - 600 грам (вирізка)
- Волоський горіх - 50-80 грам
- Майонез - 150 грам
- Твердий сир - 80-100 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яловичину відварити в підсоленій воді до готовності. Потім остудіть її і наріжте невеликими кубиками.
Горіхи дрібно порубати або подрібніть в блендері.
Сир натріть на дрібній тертці.
Часник подрібніть і перемішайте з майонезом.
З'єднайте в салатниці м'ясо з горіхами. Заправте їх соусом і добре перемішайте. Приправити сіллю і poperčite.
Зверху салат обсипте сиром. Залиште його на 2 години просочитися в холодильнику. Приємною дегустації, м'ясоїди!