Рецепт Салат з вареної яловичини фото

Салат з вареної яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

В основному головна становить ситного салат - це м'ясо або субпродукт. Тому є маса схожих один на одного рецептів. Але мій є винятком. Абсолютно несподіваний варіант. Дивіться самі.

У своїй інструкції я описала для вас то, як приготувати салат з вареної яловичини і волоських горіхів. У ньому всього 3 основних інгредієнта: сир, м'ясо та горіхи. Здається дивним, але виходить дуже смачно. Таку закуску не соромно подати до святкового столу разом з ще якимось свіжим салатом.

  • Яловичина - 600 грам (вирізка)
  • Волоський горіх - 50-80 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Твердий сир - 80-100 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат з вареної яловичини - фото крок 1
Яловичину відварити в підсоленій воді до готовності. Потім остудіть її і наріжте невеликими кубиками.
салат з вареної яловичини - фото крок 2
Горіхи дрібно порубати або подрібніть в блендері.
салат з вареної яловичини - фото крок 3
Сир натріть на дрібній тертці.
салат з вареної яловичини - фото крок 4
Часник подрібніть і перемішайте з майонезом.
салат з вареної яловичини - фото крок 5
З'єднайте в салатниці м'ясо з горіхами. Заправте їх соусом і добре перемішайте. Приправити сіллю і poperčite.
салат з вареної яловичини - фото крок 6
Зверху салат обсипте сиром. Залиште його на 2 години просочитися в холодильнику. Приємною дегустації, м'ясоїди!

Схожі рецепти