Гуляш з вареної яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Відварене м'ясо в гуляш - це смачно, ситно і корисно. Крім цього, бульйон можна використовувати для приготування першої страви, а м'ясо використовувати для гуляшу.
Дуже смачна страва - гуляш з вареної яловичини в домашніх умовах. Готувати гуляш можна завжди по-різному. На цей раз я вирішила приготувати першу страву з наваристим бульйоном, а м'ясо використовувати для гуляшу. Таким чином, у мене вийде 2 чудових страви: на перше і друге.
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування гуляшу за цим рецептом нам знадобиться врізка з яловичини.
2. М'ясо ретельно миємо й відправляємо варитися на середньому вогні. Додаємо приправи за смаком, солимо бульйон. Варимо близько 1, 5 немає.
3. Після того, коли м'ясо буде готове, нарізаємо його кубиками і відправляємо на сковороду. Смажимо на слабкому вогні на невеликій кількості рослинного масла. В середині смаження додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву, а також - пару пучок борошна.
4. У самому кінці додаємо томатну пасту, і смажимо ще пару хвилин.
5. Заливаємо склянкою води, тушкуємо ще близько 20 хвилин. За цей час можна приготувати будь-який гарнір.
6. Я вирішила згасити м'ясо з картоплею (нарізаним великими часточками). Вийшло свого роду печеня з яловичиною. Подаємо в гарячому вигляді.