Рецепт Гуляш з вареної яловичини фото

Гуляш з вареної яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відварене м'ясо в гуляш - це смачно, ситно і корисно. Крім цього, бульйон можна використовувати для приготування першої страви, а м'ясо використовувати для гуляшу.

Дуже смачна страва - гуляш з вареної яловичини в домашніх умовах. Готувати гуляш можна завжди по-різному. На цей раз я вирішила приготувати першу страву з наваристим бульйоном, а м'ясо використовувати для гуляшу. Таким чином, у мене вийде 2 чудових страви: на перше і друге.

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
гуляш з вареної яловичини - фото крок 1
1. Для приготування гуляшу за цим рецептом нам знадобиться врізка з яловичини.
гуляш з вареної яловичини - фото крок 2
2. М'ясо ретельно миємо й відправляємо варитися на середньому вогні. Додаємо приправи за смаком, солимо бульйон. Варимо близько 1, 5 немає.
гуляш з вареної яловичини - фото крок 3
3. Після того, коли м'ясо буде готове, нарізаємо його кубиками і відправляємо на сковороду. Смажимо на слабкому вогні на невеликій кількості рослинного масла. В середині смаження додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву, а також - пару пучок борошна.
гуляш з вареної яловичини - фото крок 4
4. У самому кінці додаємо томатну пасту, і смажимо ще пару хвилин.
гуляш з вареної яловичини - фото крок 5
5. Заливаємо склянкою води, тушкуємо ще близько 20 хвилин. За цей час можна приготувати будь-який гарнір.
гуляш з вареної яловичини - фото крок 6
6. Я вирішила згасити м'ясо з картоплею (нарізаним великими часточками). Вийшло свого роду печеня з яловичиною. Подаємо в гарячому вигляді.

Схожі рецепти