Салат з вареної ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
У мого чоловіка є одна погана звичка: він постійно купує ковбасу на всякий випадок. Каже, що якщо не буде їжі, то завжди можна перекусити бутербродом з чаєм. Але я вирішила зробити нове блюдо.
І тепер я готова вам запропонувати рецепт, в якому описано, як приготувати салат з вареної ковбаси з капустою. Хоча він і був створений випадково, але таке поєднання сподобалося всій моїй родині. Потім спробую зробити його на святкову вечерю, щоб випробувати блюдо на друзях. Думаю, що воно полюбиться всім.
- Білокачанна капуста - 100 грам
- Морква - 50 грам
- Варена ковбаса - 70 грам
- Лук-пориста - 30 грам
- Горошок консервований - 50 грам
- Зелень - 0, 5 пучка
- Майонез або сметана - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Дрібно настругати капусту зручним для вас способом.
Натріть очищену і промиту моркву на дрібній тертці.
Ковбасу наріжте тонкою соломкою.
Зелена цибуля наріжте кільцями.
Промиту і просушену зелень подрібніть.
Всі продукти, включаючи горошок, з'єднайте. Заправте салат майонезом або сметаною. Додайте сіль за смаком. Перемішайте. Смачного!