Салат з тунцем і крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Салатом з крабових паличок мало кого здивуєш, тому стали з'являтися все нові його варіанти. Ось і я пропоную додати до такого салату консервований тунець. Беріть ідею на замітку!
У салаті варто звернути увагу на 2 відтінків: це максимальна соковитість крабового шару і обов'язково дати настоятися в готовому вигляді. Зелень ви можете взяти на свій смак. Кріп тут теж добре підходить.
- Тунець - 1/2 банки (консервований)
- Крабові палички - 120 грам
- Пекінська капуста - 50-70 грам
- Кукурудза - 120-140 грам (консервована)
- Огірок - 1/2 штуки (свіжий, великий)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Петрушка - 1/2 пучка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Візьміть глибокий салатник. Руками нарвіть подрібніше пекінську капусту. Огірок наріжте крупною соломкою. Перекладіть овочі в салатник, додайте кукурудзу і крабові палички, нарізані великими шматочками.
Змішайте майонез зі сметаною і заправте продукти в салатник. Перемішайте.
Консервований тунець дістаньте з банки і розімніть вилкою подрібніше.
Візьміть маленький салатник. На дно викладіть пару ложок крабового салату, зверху викладіть консервований тунець.
Посипати подрібненою петрушкою.
Далі викладіть шар крабового салату.
Розрівняйте шар і посипати подрібненою петрушкою. Салату дайте настоятися в холодильнику 30 хвилин.
Смачного!