Салат з сайри
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат дуже нагадує мені мімозу, але готвоітся ні з звичної печінкою тріски або ще більш звичною консервованої сардиною в маслі, а з сайра. Спробуйте новий смак знайомого салату.
Рецепт, як приготувати салат з сайри, дуже простий. Сайра надає салату неповторний смак, гості, спробувавши вашу оновлену "мімозу", будуть в повному захваті, це я гарантую.
- Сайра консервована - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир плавлений - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 120 грам
Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто.
Belk відділ Желтков, розділіть їх на дві рівні частини, одну частину натріть на дрібній тертці і викладіть першим шаром на плоску тарілку, зверху змастіть невеликою кількістю майонезу.
Цибулину (бажано використовувати синій цибуля) поріжте як можна дрібніше і викладіть на білки.
Вміст консервної банки з сайра розімніть вилкою. Масу розділіть на 2 частини, одну з них викладіть на цибулю. Зверху змастіть тонким шаром майонезу.
Покрийте рибний шар тертим плавленим сирком і майонезом.
Натріть білки, що залишилися.
Викладіть другу частину сайри, змастіть її майонезом.
Зверху прикрасьте подрібненими жовтками. Салат готовий, залиште його на 30-40 хвилин, щоб він просочився. І можна подавати до столу!