Салат з редискою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Салат з редискою і яйцем - класичний весняний салат російської кухні. Як тільки на дачі встигає перша редиска - в той же день готую цей усіма (навіть дітьми) улюблений овочевий салат з яйцями.
Думаю, що салат з редиски з яйцем в рекомендацій не потребує - його знають і люблять практично всі. Цей салат - вісник літа, т.К. Готується він, як правило, в травні і червні, коли виростає свіжа молода редиска. Щоб приготувати салат з редиски з яйцем, вам знадобиться всього кілька інгредієнтів і 10-15 хвилин вільного часу. А вже який смачний салат виходить - у мене не вистачає літературного таланту, щоб передати словами Готуйте і насолоджуйтеся! Рецепт салату з редиски з яйцем - до вашої уваги.
- Редиска свіжа - 200 грам
- Огірки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Листя салату - 4-5 штук
- Цибуля зелена - 3 штуки
- Кріп свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Майонез - - За смаком (можна замінити сметаною або йогуртом)
Підготуйте інгредієнти. Яйця відварити круто, зелень і овочі гарненько промийте.
Крупно нарізаємо листя салату, кладемо в салатницю.
Редис очищаємо від коренів і стебел, нарізаємо на тонкі кільця і додаємо до салату.
Додаємо крупно нарізані яйця.
Огірки очищаємо від шкірки, нарізаємо на тонкі кільця і теж додаємо в салат.
Додаємо дрібно нарізаний кріп і зелена цибуля, солимо за смаком.
Заправляємо салат. Я заправляла майонезом, з ним салат виходить більш ситним. Якщо хочете більш легкий, дієтичний салат - заправте сметаною або йогуртом.
Гарненько перемішуємо.
Салат з редиски з яйцем готовий. Подаємо негайно. Смачного!