Рецепт Салат з пшоняної каші фото

Салат з пшоняної каші
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати салат з пшоняної каші. Смачне і ситне, при цьому дуже здорове блюдо сподобається навіть тим, хто завжди на дієті! Обов'язково порадуйте їм своїх близьких!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт салату з пшоняної каші. Якщо ви, виходячи з такого назви, подумаєте, що це щось нудне, киньте сумніватися! смачний, яскравий і корисний салат - для вас! розповім, як приготувати салат з пшоняної каші, прямо зараз!

  • Пшоняна каша - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Редис - 100 грам
  • Петрушка - 100 грам
  • Цибуля зелена - 3 штуки
  • Морква - 200 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
салат з пшоняної каші - фото крок 1
1. Відваримо кашу, як зазначено на упаковці. Тільки для цього кашу спочатку обсмажте, а потім залийте водою і відваріть, так вона вийде більш розсипчастою. Морква і інші інгредієнти подрібніть.
салат з пшоняної каші - фото крок 2
2. Змішаємо все разом тепер в салатник.
салат з пшоняної каші - фото крок 3
3. Для заправки змішаємо оцет, масло і спеції. Заливаємо цим соусом салат, перемішуємо.
салат з пшоняної каші - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти