Салат з пшоняної каші
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати салат з пшоняної каші. Смачне і ситне, при цьому дуже здорове блюдо сподобається навіть тим, хто завжди на дієті! Обов'язково порадуйте їм своїх близьких!
Вашій увазі пропоную простий рецепт салату з пшоняної каші. Якщо ви, виходячи з такого назви, подумаєте, що це щось нудне, киньте сумніватися! смачний, яскравий і корисний салат - для вас! розповім, як приготувати салат з пшоняної каші, прямо зараз!
- Пшоняна каша - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Редис - 100 грам
- Петрушка - 100 грам
- Цибуля зелена - 3 штуки
- Морква - 200 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Відваримо кашу, як зазначено на упаковці. Тільки для цього кашу спочатку обсмажте, а потім залийте водою і відваріть, так вона вийде більш розсипчастою. Морква і інші інгредієнти подрібніть.
2. Змішаємо все разом тепер в салатник.
3. Для заправки змішаємо оцет, масло і спеції. Заливаємо цим соусом салат, перемішуємо.
4. Готово! Смачного!