Запіканка з пшоняної каші
(покроковий рецепт з фото)
Вам раніше пропонували десерт з пшоняної каші? неймовірно: з неї можна зробити дивовижно смачну запіканку! Дивовижно, але класичний рецепт запіканки з пшоняної каші йде корінням в Америку…
Із задоволенням розповім, як приготувати запіканку з пшоняної каші, а в народі - спробуємо зробити крупеник.
Якщо відкидають каші, це прекрасна можливість виховати до них любов. Ваше чадо навіть не помітить, як колись ненависна каша стала новою коханою солодкістю!
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 12 склянок
- Цукор - За смаком
1. Починаємо з варення розсипчастою пшоняної каші. Перед цим переберемо ретельно зерна.
2. Дочекаємося, поки каша охолоне, а потім додамо сметану, яйця і цукор. Ступінь солодощі запіканки Ви можете вибрати самостійно.
3. Як говориться в давньої народної мудрості - кашу маслом не зіпсуєш! Раз вона вже охолола, доведеться масло розтопити на плиті.
4. Помістимо нашу суміш у форму, в разі, якщо форма відсутня, можна взяти глибоку сковорідку. Бажано кашу укласти щільніше.
5. Випікаємо до появи соковитою скоринки. Всім смачного!