Рецепт Пудинг з пшоняної каші фото

Пудинг з пшоняної каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Яйця , Крупи , Молоко , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пшоняна каша дуже корисна як дорослим, так і дітям. Особливо підростаючому поколінню. Такий пудинг можна (і потрібно) давати діткам від двох років. Малюкам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Пудинг з пшоняної каші для вашого малюка приготувати дуже просто. Спочатку відваріть пшоняну кашу на молоці. Потім додайте в неї розтертий з цукром жовток, збитий білок і терте яблуко. Добре перемішайте і запечіть в духовці 25 хвилин при 180 градусах. Перед подачею трохи охолодіть. Смачного!

  • Пшоно - 100 грам
  • Вершкове масло - 5 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
пудинг з пшоняної каші - фото крок 1
Пшоно відваріть в киплячому молоці до готовності. Це займе близько 25 хвилин.
пудинг з пшоняної каші - фото крок 2
Відокремте жовток від білка. Розітріть жовток з цукром.
пудинг з пшоняної каші - фото крок 3
І втрутився його з тертим яблуком в пшоняну кашу.
пудинг з пшоняної каші - фото крок 4
Потім додайте збитий білок.
пудинг з пшоняної каші - фото крок 5
Отриману масу викладіть в змащену вершковим маслом форму і запечіть в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів. Потім трохи охолодіть, щоб дитина не обпікся, і стільчик для годування.

Схожі рецепти