Пудинг з пшоняної каші
(покроковий рецепт з фото)
Пшоняна каша дуже корисна як дорослим, так і дітям. Особливо підростаючому поколінню. Такий пудинг можна (і потрібно) давати діткам від двох років. Малюкам обов'язково сподобається!
Пудинг з пшоняної каші для вашого малюка приготувати дуже просто. Спочатку відваріть пшоняну кашу на молоці. Потім додайте в неї розтертий з цукром жовток, збитий білок і терте яблуко. Добре перемішайте і запечіть в духовці 25 хвилин при 180 градусах. Перед подачею трохи охолодіть. Смачного!
- Пшоно - 100 грам
- Вершкове масло - 5 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
Пшоно відваріть в киплячому молоці до готовності. Це займе близько 25 хвилин.
Відокремте жовток від білка. Розітріть жовток з цукром.
І втрутився його з тертим яблуком в пшоняну кашу.
Потім додайте збитий білок.
Отриману масу викладіть в змащену вершковим маслом форму і запечіть в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів. Потім трохи охолодіть, щоб дитина не обпікся, і стільчик для годування.