Салат з помідорами і ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат з помідорами і ананасами - це"дамський" салат, який може замінити легку вечерю… Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати такий екзотичний салат з помідорами і ананасами.
Опис приготування:
Гармонійне і соковите поєднання нейтрального авокадо, горіхового рису, свіжого помідора і солодкого ананаса з ароматною заправкою.
- Суміш коричневого, червоного і пропареного рису - 200 грам
- Авокадо - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Ананас - 4 штуки (консервовані кільця)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Оцет винний червоний м'який 6% - 150 мілілітрів
- Каррі - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
Для приготування салату нам знадобиться суміш коричневого, червоного рису"Містраль. Akvatika. Колір змішування & Quot; , рис цей дуже корисний і володіє незвичайними смаковими властивостями. Вариться такий рис швидко, досить його засипати в каструлю з водою у співвідношенні 1:2 і довести до кипіння, потім щільно закрити кришкою і тримати на слабкому вогні приблизно 20 хвилин, поки рис не вбере в себе всю воду. Потім треба зняти з вогню і протримати під кришкою ще хвилин 5-7.
Поки вариться рис, можна зробити заправку для салату. У миску вилити 1 курячий жовток, до нього додати 1 чайну ложку гірчиці і, безперервно помішуючи, влити олію.
Тепер беремо авокадо, розрізаємо його на половинки, м'якоть виймаємо ложечкою. Так чинимо з усіма іншими авокадо.
Помідори нарізаємо на кубики, якщо хочете їх очистити, то зробіть невеликий надріз на шкірці і занурте в окріп.
Тепер в нашу заправку додаємо каррі і оцет, добре розмішуємо.
З'єднуємо в мисці всі продукти, не забуваємо про ананас, його нарізаємо на середні часточки або кубики, заливаємо все це заправкою, розмішуємо і подаємо на стіл. До речі, салат можна подати в вазочках з шкірки авокадо, які залишилися у вас, після того, як ви витягли з них м'якоть.