Салат з печінкою і редькою
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт смачного, ситного, а головне корисного салату. Підійде як для сімейної трапези, так і для зустрічі гостей. Спробуйте!
Приготувати салат з печінкою і редькою можна на швидку руку. Мінімум зусиль і у вас на столі соковите, яскраве і поживну страву. Можна подати такий салат в якості перекусу або як доповнення до основних страв. Співвідношення інгредієнтів можете сміливо варіювати в залежності від своїх смакових переваг.
- Печінка - 200 грам (куряча)
- Редька - 100 грам (зелена)
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Горіхи волоські - За смаком (для прикраси)
Підготуйте всі інгредієнти.
Редьку очистіть, наріжте соломкою, залийте холодною водою, додайте сіль і залиште на 10 хвилин. Потім відкиньте на сито, щоб стекла вся рідина.
Цибуля наріжте пір'ям і обсмажте до м'якості.
Додайте нарізану соломкою моркву і обсмажте овочі до повної готовності.
Додайте нарізану невеликими шматочками курячу печінку і періодично помішуючи обсмажити все разом протягом 7-10 хвилин.
З'єднайте в салатник або глибокій мисці печінку з овочами, редьку, подрібнену зелень і пропущений через прес часник. Додайте перець і сіль за смаком.
Перемішайте.
Готовий салат з печінкою і редькою прикрасьте подрібненими горіхами. Смачного!