Салат з печінки і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо відмінну закуску-салат зі звичайних продуктів. Це смачне і ситне блюдо можна приготувати не тільки до обіду або вечері. Якщо красиво оформити салат, він відмінно виглядає на святковому столі.
Хочете приготувати смачний і ситний салат на обід або вечерю? легко! За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати салат з печінки і моркви. Якщо у вас є вже готова обсмажена або варена печінка, ваша задача спроститься і часу на приготування ви витратите не так багато. Салат можна легко зробити святковим, якщо викласти його шарами і прикрасити зеленню.
- Печінка - 300-400 грам
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Йогурт натуральний - 4 Ст. Ложки (або крем)
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (потроху для маринування цибулі, для печінки і моркви)
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
Печінка вимиємо, наріжемо не дуже крупно і обсмажити до готовності (хвилин 15-20).
Цибулю нарізаємо півкільцями або подрібніше. Додамо цукор, оцет і сіль, заливаємо окропом, щоб він покрив лук. Я залишаю хвилин 30. Потім віджимають цибулю від рідини.
Припустимо печінку через м'ясорубку, грати беремо з великими отворами.
Додамо до печінки йогурт або сметану, сіль і перець за смаком. Перемішаємо.
Очистимо морква і натремо на крупній тертці. І обсмажити до м'якості з невеликою кількістю масла. Посолити і поперчити за смаком.
А тепер формуємо святковий варіант салату, викладаючи інгредієнти шарами. А коли немає часу, просто перемішуємо всі продукти.