Салат з оселедцем «улюблений»
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Салатик присвячується любителям оселедця, ситний і красивий, як варіант заміни улюбленої "оселедця під шубою"! У салаті присутні волоські горіхи, які можна замінити на арахіс. Дивимося!
У рецепті я розповім, як приготувати салат з оселедцем "фаворит", а ви читайте, запам'ятовуйте і пробуйте. Салат - смачний, простий, будь-яка господиня його легко приготує. Прикрасьте салат на свій смак або скористайтеся моєї ідеї зробити квіточки з моркви. Для прикраси підійде будь-яка зелень, кріп або петрушка, навіть зелена цибуля. Приступимо!
- Оселедець пряного посолу - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Лук білий або фіолетовий - 1 штука
- Волоський горіх - 1/3 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Яблучний оцет - 0, 5 Ст. Ложки

Отже, підготуйте продукти для салату: відваріть овочі, остудіть, очистіть. Відваріть яйця. Оселедчик очистіть від кісток, шкіри.

Салат можна зібрати на великому блюді або порційно на невеликих тарілочках, я вибрала другий варіант, тому всі продукти умовно розділила на дві частини. На тарілочку поставте сервировочное кільце. Першим шаром викладіть фіолетовий або білий лук, його потрібно попередньо дрібно порізати.

Філе оселедця наріжте маленькими кубиками, додайте оцет, гірчицю і чайну ложку майонезу. Перемішайте і покладіть на шар лука.

Далі - шар тертої картоплі, сіль за бажанням, майонезна сіточка.

Потім викладаємо шар тертих яєць і майонез.

Останній шар - морква. Якщо морква дрібна, то для рецепта відваріть дві штуки, шматочок залиште для прикраси.

Змастіть майонезом верх салату. Можна змастити його повністю, з усіх боків.

Посипте рубаними горіхами.

Прикрасьте морквою і зеленню. Дайте настоятися хвилин 20.

Пригощайтеся! І з наступаючим! !!