Салат з морською капустою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Кукурудза, Крабові палички, Морська капуста, Консервована кукурудза
Смачний і легкий в приготуванні салат. Своєрідний смак морської капусти пом'якшується іншими інгредієнтами і навіть ті, хто не любить морську капусту, із задоволенням поласують таким салатом.
Якщо вам не подобається запах і смак морської капусти в тому вигляді, в якому вона продається в магазинах, приготуйте з неї салат, додайте інгредієнти які пом'якшать смак нелюбимої вами капусти - і проблема вирішена. Адже всі знають про користь морської капусти, але не всі її їдять. Я вам розповім, як приготувати салат з морської капусти з кукурудзою, і сподіваюся, що смак салату вам сподобається.
- Морська капуста - 200 грам
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Яйце варене - 5-6 штук
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Довгі стрічки морської капусти треба нарізати на шматочки.
Крабові палички розрізаємо на 4 частини вздовж, а потім нарізаємо невеликими шматочками.
Варені яйця нарізаємо кубиками.
Викладаємо в глибоку миску консервовану кукурудзу без соку, нарізані капусту, крабові палички і яйця. Перемішуємо, додаємо майонез. Можна змішати навпіл майонез і сметану. Перемішуємо салат, викладаємо в салатник, прикрашаємо і подаємо до столу.