Салат з морквою, капустою і буряками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Дієтологи радять щодня їсти свіжі овочі. Краще не менш 20% від загального раціону. Вони допомагають правильно засвоюватися важкої їжі, а також дарують організму велику кількість вітамінів. Буде просто і смачно!
Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з морквою, капустою і буряками. Блюдо допоможе не тільки отримати користь, але і схуднути. Подавайте овочі до гарячого м'ясної страви, наприклад, до запеченої свинини або стейку. Яскравий салат підійде і для легкого обіду або перекусу.
- Буряк - 2 штуки (будь-якого сорту)
- Морква - 2 штуки
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 25 штуки
- Білокачанна капуста - 1-0, 5 штуки
- Яблучний оцет - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Базилік, листя - 2 штуки
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
Капусту наріжте тонкою соломкою.
Zatem чистий, промийте і натріть на крупній тертці буряк і морква. Дрібно наріжте базилік з петрушкою. Наріжте дрібними шматочками цибулю. Всі овочі і зелень змішайте.
Для заправки ретельно змішайте оцет, сіль, перець, цукор і масло.
Додайте в салат заправку. Перемішайте інгредієнти. Смачного!