Салат з моркви з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з тертої сирої моркви, яблука, цукру і рослинного масла.
Салат з моркви з яблуками - чудовий вітамінний весняний салат. Просто так погризти морквину погодиться далеко не кожен, а ось в салаті вона йде «на ура», особливо в поєднанні з яблуками.
Приготування:
Натерти сиру моркву на тертці з великими отворами або нашаткувати дрібною соломкою. Викласти моркву в миску. Нарізати яблука кубиками, викласти в миску і збризнути соком лимона - це запобіжить потемніння яблук. Додати сіль і цукру, заправити олією. Добре перемішати салат і прикрасити петрушкою.
- Морква - 300 грам
- Яблука - 2 штуки
- Цукру - 1 Ст. Ложка
- Лимонного соку - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
- Зелень петрушки - За смаком
Приготування:
Натерти сиру моркву на тертці з великими отворами або нашаткувати дрібною соломкою. Викласти моркву в миску. Нарізати яблука кубиками, викласти в миску і збризнути соком лимона - це запобіжить потемніння яблук. Додати сіль і цукру, заправити олією. Добре перемішати салат і прикрасити петрушкою.