Рецепт Салат з моркви з яблуками фото

Салат з моркви з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування салату з тертої сирої моркви, яблука, цукру і рослинного масла.

Опис приготування:

Салат з моркви з яблуками - чудовий вітамінний весняний салат. Просто так погризти морквину погодиться далеко не кожен, а ось в салаті вона йде «на ура», особливо в поєднанні з яблуками.

Приготування:

Натерти сиру моркву на тертці з великими отворами або нашаткувати дрібною соломкою. Викласти моркву в миску. Нарізати яблука кубиками, викласти в миску і збризнути соком лимона - це запобіжить потемніння яблук. Додати сіль і цукру, заправити олією. Добре перемішати салат і прикрасити петрушкою.


  • Морква - 300 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Цукру - 1 Ст. Ложка
  • Лимонного соку - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
  • Зелень петрушки - За смаком
Салат з моркви з яблуками - чудовий вітамінний весняний салат. Просто так погризти морквину погодиться далеко не кожен, а ось в салаті вона йде «на ура», особливо в поєднанні з яблуками.

Приготування:

Натерти сиру моркву на тертці з великими отворами або нашаткувати дрібною соломкою. Викласти моркву в миску. Нарізати яблука кубиками, викласти в миску і збризнути соком лимона - це запобіжить потемніння яблук. Додати сіль і цукру, заправити олією. Добре перемішати салат і прикрасити петрушкою.

Схожі рецепти