Салат з моркви та родзинок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете отримати необхідну кількість клітковини і вітамінів з овочів, то їх необхідно їсти в свіжому вигляді. Тому до гарніру з основним блюдом найкраще подавати салат, наприклад, цей.
Салат вийшов простим і швидким у приготуванні, а також з яскравим смаком. Це сталося за рахунок заправки, а також горіхів і сухофруктів в складі. Вони підкреслили солодкість головного інгредієнта. Подивіться, як приготувати салат з моркви та родзинок. Залиште його на пару годин в холодильнику для кращої просочення.
- Морква - 450 грам
- Кедрові горіхи - 50 грам
- Ізюм - 75 грам
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Мелена кориця - 0, 25 чайних ложки
- Паприка - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Кмин - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Вимийте, почистіть і крупно натріть моркву. Можете зробити це за допомогою комбайна.
Для соусу змішайте гірчицю, мед, олія, сіль, перець, паприка, корицю, кмин і сік з лимона.
Потім до соусу викладіть моркву, родзинки, горіхи і нарізану петрушку.
Салат перемішайте і подавайте. Смачного!