Рецепт Салат з квасолею, квиноа и томатилло фото

Салат з квасолею, квиноа и томатилло
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Рецепт приготування салату з чорною квасолею, рисової лободою, соком лайма, помідорами чері, авокадо, кінзою і сальсою з запечених томатілло, часнику і халапеньйо.

При бажанні ви можете замінити 1 халапеньо 120 г зеленого чилі.

  • Сіль - За смаком
  • Томатилло - 4 штуки
  • Часнику - 3 зубчики
  • Халапеньо - 2 штуки
  • Вапно, сік - 1 штука
  • Банку чорної квасолі - 1 штука(450 г)
  • Авокадо - 1 штука
салат з квасолею, квиноа и томатилло - фото крок 1
1. У середній каструлі на сильному вогні довести 1 чашку води, ¼ чайної ложки солі і рисову лободу до кипіння. Накрити каструлю кришкрй, зменшити вогонь до слабкого і варити на повільному вогні 15 хвилин. Після 15 хвилин зняти каструлю з вогню і дати постояти під кришкою протягом 10 хвилин. Видалити паперову шкірку у томатілло. Халапеньо очистити від насіння. Промити і обсушити на паперових рушниках квасоля. Нарізати авокадо кубиками. Нарізати помідори черрі.
салат з квасолею, квиноа и томатилло - фото крок 2
2. Розігріти гриль зі стійкою в верхній частині. Обсмажити томатілло і часник до тих пір, поки томатілло не стануть коричневого кольору, близько 5-8 хвилин. Очистити часник. Викласти його в блендер з томатілло, ½ чайної ложки солі, перцем халапеньо і ½ чашки кінзи. Перемішати до консистенції пюре. Сальса готова.
салат з квасолею, квиноа и томатилло - фото крок 3
3. Викласти рисову лободу в велике блюдо. Перемішати з соком лайма. Після того, як лобода охолоне і буде трохи тепліше кімнатної температури, додати квасолю, помідори черрі, авокадо, залишилися ¼ чашки кінзи і сальсу з томатілло.
салат з квасолею, квиноа и томатилло - фото крок 4
4. Перемішати і відразу подавати.

Схожі рецепти